توابع پوریشن گیری و مدیریت پوزیشن
در جلسه پنج دوره متوسطه آموزش اکسپرت از آموزش اکسپرت نویسی به مبحث توابع پوزیشن گیری و مدیریت پوزیشن رسیدیم.
تابع Ordermodify: این تابع یکی توابع پوریشن گیری و مدیریت پوزیشنها است، پوزیشن ما رو ویرایش میکنه. از چندین متغییر تشکیل شد که یکی به یکی براتون نام می بریم. شماره پوزیشن، قیمت جدید باز شدن پندینگ، قیمت جدید حد ضرر، قیمت جدید حد سود، تاریخ انقضا برای پندینگ و رنگ می باشد.
اگر بخواهیم یک پوزیشن رو ویرایش کنیم، ابتدا می رویم در برنامه meta شماره تیکت رو بر می داریم. یک روش دیگه هم وجود داره اینکه شماره Point رو یاد داشت می کنیم. اولین پوزیشن شماره point آن صفر است. بعد 1 و بعد 2، به همین ترتیب می باشد. برای اینکه بتونیم یک پوزیشن رو انتخاب کنیم از تابع Order select استفاده می کنیم که به به ترتیب از متغییرها تشکیل شده است. شماره پوزیشن، نوع انتخاب پوزیشن و در صورت انتخاب از انواع پوزیشن ها از جمله هیستوری و باز از این متغییر استفاده می کنیم.
ورودی اول یا تیکت یا pos قرار می گیرد، که یک کدامش رو انتخاب می کنیم. ورودی دوم براساس تیکت یا pos که در ورودی اول انتخاب کردیم انتخاب میکنیم. اگر ورودی اول تیکت بود دومی رو هم براساس تیکت می گذاریم. اگر اولی Pos بود دومی رو هم براساس pos میگذاریم.
در ورودی سوم اگر ورودی اول تیکت بود نیازی نداریم بنویسیم ولی اگر pos بود در ورودی سوم دوتا انتخاب داریم که بگیم از پوزیشن باز هست یا آیا از پوزیشن های بسته شده در هیستوری می خواهیم.
دو تا تابع دیگه هم هست که می آید Order total تعداد پوریشن های باز رو برای برای ما مشخص می کند. در حقیقت می آید کل پوزیشن ها رو میگه چه سل استاپ یا بای استاپ، تعدادپوزیشن های بسته شده رو به ما می دهد. بهتر این ادامه آموزش رو در ویدیو جلسه پنج دوره متوسطه آموزش اکسپرت با ما همراه باشید.