استراتژی معاملاتی فارکس – تریدر اف ایکس

استراتژی معاملاتی فارکس چیست؟

ما آدم ها عادت داریم به همه چیز کنجکاو باشیم. اگر فردی که نمیشناسیم در مترو پشت ما حرکت کند سلام کند، بهتمون میزنه، اگر گردشگر باشه تعجب می کنیم.

اخلاق شکاک در بیشتر کاربران وجود دارد. معمولاً بدون تایید تکنیکالی و داشتن یک استراتژی خوب یکی از بدترین روش های کاربران برای معامله در فارکس است. در این مقاله قصد داریم برای کاربران استراتژی معاملاتی را تعریف کنیم تا وارد معامله کردن بشوید.

استراتژی معاملاتی فارکس در واقع یعنی استفاده از مجموعه ابزارها از جمله تحلیل تکنیکال یا فاندامنتال برای بدست آوردن جهت انجام معامله که استخراج موارد زیر می باشد:

  • تعیین دقیق نقطه ورود به معامله
  • تعیین دقیق حد سود و ضرر هر معامله
  • امکان مدیریت خروج از معامله

استراتژی معاملاتی یکی از تحلیل تکنیکال یا تحلیل فاندامنتال استفاده می کند که نقطه ورود به معامله در فارکس دهد. اگر فاندامنتال خبر برسد که یک شاخص امروز بالا می رود آیا این دلیل است که یک معامله بگیریم ؟

آیا طبق نظریه امواج الیوت تحلیل کردیم در موج 3 هستیم میتوان معامله کرد؟ آیا اندیکاتور RSI  که روی نمودار به ما نقطه ورود می دهد؟ نه ساخته شده که قدرت خریدار به فروشنده را نشان دهد.

استراتژی معاملاتی فارکس است که از مفهومی مثل RSI استفاده می کند تا نقطه ورود به معامله را بدهد.

در فارکس افرادی که بازار را تحلیل می کنند، کلیت بازار را تحلیل می کنند که به عنوان مثال قیمت نفت در چه جهت حرکت می کند، اگر قصد دارید روی استراتژی معاملاتی فارکس کار کنید باید روش معامله گران موفق را دنبال کنید.

درواقع آن ها کلیت بازار را تعریف می کنند ولی به ما نقطه خرید و فروش نمی دهد و حد سود و ضرر را مشخص نمی کنند. این استراتژی معاملاتی است که این موارد را مشخص می کند. هیچ کدام ازتحلیل های مختلف به ما استراتژی ورود نمی دهند بلکه این استراتژی هست که برای ما نقطه ورود یا خروج یا حد سود وضرر مشخص می کند.

مدیریت معاملات در فارکس

در بازار فارکس که روزانه 5500 میلیارد دلار معامله می شود با 100 دلار یا 1000 دلار که می توانیم وارد فارکس می کنیم از پس مغزهای متفکر که در هنگ کنگ نشسته اند کد کامپیوتری نوشته اند ربات طراحی کردند برمی آییم که فردا قیمت به چه سمت در حرکت است؟

فقط با یک طرح و برنامه جامع می توانیم سود مداوم و خوبی کسب کنیم به این ترتیب که استراتژی ورود به معامله، تعیین حد سود و ضرر و استراتژی خروج از معامله در کنار مدیرت سرمایه داشته باشیم .

روش های انجام معامله در تکنیکال

روش اول انجام معامله در تحلیل تکنیکال : دنبال کننده رونده

همیشه به دنبال انجام معامله درجهت روند بازار باشید، چرا که این مدل معاملات امکان سوده بیشتر و ریسک کمتر را می دهد .

الف – برای انجام پوزیشن تنها زمانی انجام می شود که بازار دارای روند مشخص است.

ب – استفاده از ابزار دیگر تکنیکالی جهت تعیین روند بازار

روش دوم : ضد روند

الف – انجام معاملات وقتی انجام شود که بازار در حال عوض شدن روند است.

ب – استفاده از ابزارهای تکنیکالی جهت پیدا کردن نقاط برگشت قیمت بازار مانند فیبوناچی ، الیوت و … .

پ – این مدل انجام معاملات ممکن که نقاط عوض شدن بازار اشتباه بدست بیاورید، ریسک بالایی است.

استفاده از استراتژی‌های معاملاتی

همه معاملات در فارکس همراه با ریسک هستند و به علت یادگیری درباره استراتژی‌های فارکس به کاربر کمک می‌کند، ریسک را مدیریت کنند و این نیازمند  تجربه است.

اما یکی از بهترین روش های یادگیری نحوه استفاده از اینها، این است که روی یک حساب آزمایشی تمرین کنیم، حسابی که کاربر استراتژی معاملاتی خود را در یک محیط تازه و زنده تست می کند، بدون اینکه ریسک از دست دادن سرمایه خود را داشته باشد، چون که کاربر هیچ سرمایه ای در بازار تلف نمیکند.

خصوصی سازی استراتژی معاملاتی در فارکس

بهترین استراتژی معاملاتی در فارکس، استراتژی که از ترکیب این دو روش باشه به این ترتیب که با ابزارهای معاملاتی مانند مورینگ ها یا خط کانال روند بازار را مشخص کنیم، سپس در طبق روش ها از روند اصلی وارد معامله شویم.

مشخصات هر استراتژی معاملاتی باید با هر جفت ارز در تایم فرم های مختلف بررسی شود.

هر کاربری طبق تجربه ای که در طول زمان انجام فارکس بدست آورد می تواند از ترکیب این دو الگو، استراتژی مخصوص خود را داشته باشد.

کاربر خود مسئولیت تمامی اعمال را به عهده دارید لذا چنانچه دچار اشتباه شدید، نباید آن را به گردن دیگران بیندازید.

این واضح که یک کاربر، اشتباه خود را نپذیرد و از آن درس عبرت نگیرد و یا کلا از یک سیستم معاملاتی اشتباه به طور مداوم استفاده می کند.

فارکس محل قدرت نمایی کاربران نیست. هیچ زمانی بازار هماهنگ با معامله گران نیست، بلکه معامله گران باید خود را با شرایط بازار هماهنگ کنند.

پس اولین قدم برای موفقیت، شناسایی اشتباهات است. ترجیحا معاملات در جهت روند جاری بازار باشد چرا که این گونه معاملات امکان سود بیشتر و ریسک کمتری را همراه دارد.

مدیریت سرمایه را در معاملات فارکس رعایت کنید که البته در مقالات دیگر به بحث مدیریت سرمایه خواهیم پرداخت. به طور کلی هیچ وقت مجموع معلاملات از 10% سرمایه تان بیشتر نباشد ضمن اینکه میزان ریسک شما نیز نباید بیش از 3% سرمایه در فارکس باشد.

در سایت تریدر اف ایکس می توانید با ثبت نام در بروکر های مثل بروکر آلپاری، بروکر لایت فایننس، بروکر ارانته و بروکر stp trading ثبت نام کنید، و آموزش ها را در حساب دمو هر بروکر تست کنید.

4.3/5
لینک کوتاه مقاله

https://traderfx.ir/?p=3865

Picture of  تریدر اف ایکس

تریدر اف ایکس

وب سایت تریدر اف ایکس مجموعه ای از آموزش ها و ابزارهای و مرجعی پاسخگو به نیازهای معامله کردن در بازار فارکس شماست. تیم تریدر اف ایکس همیشه در تلاش است تا بهترین آموزش ها با بالاترین سود در بازار فارکس ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید